Найкращий і недорогий банкетний зал в Одесі в Буфет-Столова Чердакъ
Блог / 11.05.2019

Найкращий і недорогий банкетний зал в Одесі в Буфет-Столова Чердакъ

До великого свята і підготовка повинна бути відповідна. Все більше одеситів воліють відзначати дні народження, весілля, ювілеї, корпоративні заходи в комфортному банкетному залі. Це дозволяє вирішити безліч проблем одночасно, і винуватець вечірки дійсно відпочиватиме у своє свято, а не стежииме за тим, щоб гості були нагодовані, у всіх були вилки і так далі.

Вибрати банкетний зал в Одесі за доступною ціною

Звичайно, кожен вибирає банкетний зал в Одесі за тією ціною, яка йому доступна. Мабуть, вартість банкету в Одесі - один з головних критеріїв вибору ресторану або кафе.

Але навіщо шукати дорогий ресторан для банкету, якщо в місті є філія Буфет-Столовая, де є власний бенкетний зал, а інтер'єр кожного нашого закладу — це справжній стильний ресторан.

Ось кілька причин відсвяткувати урочистий захід в мережі харчування Буфет-Столовая:

Великий зал.

Зал, розташований на проспекті Шевченка 4Е, розрахований на 50 осіб. Тобто вільно помістяться і друзі, і родичі.

Різноманітне меню.

У нашому меню більше 270 страв і напоїв. Погодьтеся, з такого різноманіття є що вибрати. А вишукана сервіровка столу так і запрошує гостей скуштувати смачні страви і насолодитися різноманітністю напоїв.

Обслуговування гостей.

До кожного банкетного заходу ми пропонуємо додатковий обслуговуючий персонал. Тобто, під час заходу у вас будуть власні офіціанти, які стежитимуть за столом. Для дітей є спеціальний дитячий майданчик.

Музичний супровід.

Ми можемо запропонувати своїх музикантів або ви можете запросити тих музикантів, які подобаються саме вам.

Банкетний і танцювальний зал.

Так як зал великий, то вашим гостям буде достатньо місця для танців і проведення конкурсів.

Шоу-програма.

Можна окремо замовити шоу-програму. Наприклад, часто на дитячі свята запрошують аніматорів.

Як бачите, домашнє свято істотно поступається святкуванню дня народження, ювілею, річниці в домашніх умовах. Гуляти, так гуляти по-одеськи!

Нашому клієнту не доведеться ні про що думати. Все, що потрібно, це замовити банкет в Буфет-Столовая Чердакъ і насолоджуватися комфортом.

Банкетний зал в Буфет-Столовая Чердакъ